Produkty pro portugalská omáčka ginjinha (7)

Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, pro přípravu masového výrobku nazývaného "Longaniza fresca" nebo "Salsicha fresca". Produkt vhodný pro všechny druhy masa. Formát: sáček 4 kg
Artyčoky - Španělské artyčoky

Artyčoky - Španělské artyčoky

Srdce, Čtvrtiny, Listy, Pozadí, Marinády, Roma "Styl"
Finca Manzanos Crianza DOCa Rioja červené víno

Finca Manzanos Crianza DOCa Rioja červené víno

Jsme rodinný vinařství s kořeny sahajícími až do roku 1890 a provozujeme pět vinařství v severním Španělsku, včetně renomovaných oblastí jako DOCa Rioja a DO Navarra. Zde jsou některé z našich zvláštních rysů: • Top 10 vinařství ve Španělsku • Rodinné vedení od roku 1890 • Nejstarší DOCa Rioja vinařství v Haro, provozované od roku 1801 (hodnocené jako #1 na TripAdvisoru pro vinařské turistiku) • Nejstarší DO Navarra vinařství v Campanas, založené v roce 1864 • 1.523 hektarů vinic, které jsou pečlivě spravovány od vinice až po láhev • Certifikace: BRC Grade A, IFS Grade A, SMETA, Wineries for Climate Protection • Více než 650 ocenění od předních vinařských kritiků, s hodnocením 90-98 bodů
Gaudium - DOCa Rioja - Reserva

Gaudium - DOCa Rioja - Reserva

Odrůdy hroznů: Tempranillo, Graciano a další DRUHY HROZNŮ: 95% Tempranillo, 5% Graciano
Víno Piedemonte Tempranillo Crianza

Víno Piedemonte Tempranillo Crianza

- Barva: atraktivní, intenzivní červený rybíz s lehkými fialovými odstíny. - Aroma: komplexní vůně z dozrávání, s vynikajícím zralým červeným ovocem a jemnými ovocnými, mléčnými nuancemi, které vínu dodávají skvělou aromatickou eleganci. - Chuť: jemné třísloviny se kombinují s ovocem a vytvářejí velmi vyvážené a trvalé víno.
Cantabrijská Ančovička v PREMIUM Olivovém Oleji

Cantabrijská Ančovička v PREMIUM Olivovém Oleji

Chutné filety z ančoviček z Kantábrie v olivovém oleji. Vyrobeno tradičním způsobem, zralé, čisté a s ideálním množstvím soli. Spotřebujte nejlépe do 1 roku od data výroby. Polokonzervované, uchovávejte mezi +5 °C a +12 °C. Po otevření obalu zakryjte olejem a spotřebujte do 5 dnů. Osoby s intolerancí na ryby by se měly vyhnout konzumaci. Naše produkty zpracováváme s láskou a respektem, což poznáte na svém stole. Ingredience: Filety z ančoviček, olivový olej a sůl Čistá hmotnost: 50 g Hmotnost po scedění: 28 g SKU: RR-50
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg